Kevään 2012 harrastusryhmät:

Muskari  on tarkoitettu 2-4-vuotiaille ja kerho kokoontuu päiväkodilla maanantai-iltaisin klo 17.45-18.15. Ohjaajana on  Anne Aholainen kyläyhdistyksestä.

Limu (liikunta ja musiikki) on 4-6- vuotiaiden kerho, joka kokoontuu maanantaisin päiväkodilla klo 18.20-19.10. Ohjaajana on Anne Aholainen kyläyhdistyksestä.

Tanssi on Soisalo-opiston järjestämää tanssiopetusta 4-6-vuotiaille. Ryhmä kokoontuu päiväkodilla tiistaisin klo 17.30-18.15 ja ohjaajana toimii Anna Savolainen.

Lasten dance on tarkoitettu ala-asteikäisille tanssista innostuneille. Ryhmä kokoontuu päiväkodilla tiistaisin klo 18.15-19.15 ja ohjaajana on Anna Savolainen Soisalo-opistosta.

Nuorten sählyssä pelataan maanantai-iltaisin nuorisoseurantalolla klo 18.30-19.30. Kerho on tarkoitettu ala-asteikäisille ja vetäjänä toimii Samu Hyvärinen.

Kuntojumppa on tarkoitettu miehille ja naisille. Lihaskuntoaan pääsee harjoittamaan keskiviikko-iltaisin nuorisoseurantalollla klo 18-19. Ohjaajana on Anne Neuvonen Soisalo-opistosta.

Zumba-ryhmä kokoontuu heti jumpan jälkeen nuorisoseurantalolla keskiviikkoisin klo 19-20. Hiki virtaa Karibian rytmien tahdissa ohjaaja Hanna Rissasen ohjauksessa.


Puikko-Pirkot kokoontuvat joka toinen sunnuntai-aamu klo 10-12 päiväkodilla. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki neulomisesta innostuneet. Talvella 2012 Puikko-Pirkot saivat valmiiksi mm. kolme tilkkupeittoa, jotka tullaan lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen. Ahkeran neulomisen ohessa juodaan tietysti kahvit ja parannetaan vähän maailmaakin. Puikko-Pirkkojen kokoontumispäivät löytyvät tapahtumakalenterista.

Teatteri-ilmaisu on Soisalo-opiston järjestämä kurssi näyttelemisestä innostuneille. Talven aikana harjoitellaan näytelmä, joka esitetään suurelle yleisölle keväällä. Kurssi kokoontuu torstai-iltaisin nuorisoseurantalolla klo 18-20.30 ja ohjaajana toimii Katja Väänänen.

Luonnonmateriaalit- kurssilla valmistetaan käyttö- ja koriste-esineitä luonnon materiaaleista mm. pajusta ja kaislasta ja erilaisista kierrätysmateriaaleista. Kurssi kokoontuu kevätkaudella kolmena viikonloppuna pe 17.30-20.45 ja la 9-15.45, ohjajaana on Minna Koskinen Soisalo-opistosta.

Lentopallovuoro on varattu aikuisille Oravikosken koulun liikuntasalista sunnuntaisin klo 17-18.30.

 

valtatie 5:n helmi


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/paukarlahti/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309