Kyläyhdistys

Kyläyhdistyksen tehtävänä on erilaisten palvelujen, harrastusten ja vapaa-ajan toimintojen edistäminen kylällä. Ajatuksena on, että kaikenikäisille – vauvasta vaariin – löytyisi toimintaa omalta kylältä.

Kyläyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki kyläläiset, kesäasukkaat ja vieraat. Vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat mm. uuden vuoden ilotulitus, laskiaisrieha, juhannuskokko, elonkorjuujuhla, leikkimieliset olympialalaiset ja joulutapahtuma. Lisää tapahtumia järjestetään kyläläisten toiveiden mukaan. Omalta kylältä löytyy innokkaita ohjaajia ja lapsille ja aikuisille järjestetään erilaisia liikunta-, tanssi- ja musiikkiryhmiä. Maalaiskylän tapaan mm. luistelukaukalo, latupohja, tienvarret ja keskustan uimaranta beach volley-kenttineen pidetään kunnossa talkoovoimin.

Tietoa kylän tapahtumista löytyy kotisivuilta, Soisalon Seudusta ja kylän ilmoitustauluilta. Kylällä ilmestyy kerran vuodessa oma lehti, PaukarLehti, johon on koottu kylän tärkeimmät uutiset ja tietoa tapahtumista.

Kyläyhdistyksen hallitus valitaan vuodeksi kerrallaan talvella pidettävässä vuosikokouksessa. Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja kokouksiin ovat kaikki kyläläiset tervetulleita. Kokousten ajankohta löytyy tapahtumakalenterista.

Kyläyhdistyksen hallitus v. 2019

Hallituksen kokousten pöytäkirjat

Jäsenlomake

Säännöt

Palmusunnuntaisin virvotaan uudet asukkaat tervetulleiksi kylälle:)