Paukarlahti

Paukarlahti on maalaiskylä aivan Savon sydämessä. Tänä päivänä meitä on jo n. 600 vakituista asukasta ja kylän väkiluku kasvaa kesäisin vapaa-ajan asukkaiden saapuessa mökeilleen ja huviloilleen. Paukarlahden voima lähtee maaseudusta, vesistöistä, metsistä ja ennenkaikkea kylän asukkaista.

Paukarlahden sijainti on ihanteellinen, voit asua maaseudun rauhassa, mutta kaupungin palvelut ovat ulottuvillasi; moottoritietä ajellen pääset Kuopion torille  puolessa tunnissa, Leppävirran kirkonkylään ajat vartissa, myös Varkaus ja Suonenjoki ovat lyhyen työmatkan päässä.  Rissalan lentokentälle ajaa n. 40 minuutissa.

Viitostietä voi sanoa kylätieksemme, jolta poiketessa löytää viihtyisät ja rauhalliset asuinalueet: Humalamäki, Pykäri, Hyvärilänniemi, Reinikkalansaari, Metsälä, keskikylä, Laavus, Hallaparsi, Levä, Vuorinen, Paalimäki ja Oraviniemi. Alueille on kaavoitettu tilavia tontteja, jotka ovat viehättäneet etenkin Kuopiossa töissä käyviä lapsiperheitä.

Tervetuloa siis kotisivuillemme ja tutustumaan  kyläämme. Ehkä sinäkin saatat löytää oman kotipaikkasi Paukarlahdesta. 

Hei! Sinullakin on mahdollisuus osallistua kyläsivujemme kuvittamiseen ottamalla osaa valokuvauskisaan aiheena “Paukarlahti”.

Klikkaa ja lue lisää

 

 

 

 

 

 

valtatie 5:n helmi


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/paukarlahti/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309